THE LEGEND OF BUM-BO

Tvorac Binding of Isaaca radi na novoj igri

24.03.2016 u 08:16

Bionic
Reading

Poznati dizajner videoigara Edmund McMillen objavio je misteriozni 'teaser' za svoju nadolazeću igru. Na nama je zaključiti o čemu bi se u njoj moglo raditi

Za početak valja konstatirati sljedeće: kreator Super Meatboya i Binding of Isaaca nije baš konkretan po pitanju najava svojih igara. Većina nadogradnji, projekata i nastavaka imali su kriptičke najave koje su mnogobrojni posjetitelji Twittera i Tumblra morali raskopavati i analizirati ne bi li shvatili o čemu se radi.

The Legend of Bum-bo nije nimalo drukčiji. Jedino što za sad imamo je kratki opis i sliku, što nije baš neki ludi temelj za donošenje konkretnih zaključaka.


Ono u što smo porpilično sigurni je da se igra dešava u istom svemiru kao i Binding of Isaac. Kako? Pa po poznatom novčiću i ne toliko suptilnom komadu izmeta koji krasi igrino ime. Da... i činjenici da je slika objavljena na Bindingovom Tumblru.

Na igri će surađivati James Id, tvorac trailera za Binding of Isaac, koji će ovog puta raditi na programiranju i 3D-u, dok će Matthias Bossi i Jon Evans ponovno raditi glazbu. Što se opisa same igre tiče, on glasi: 'RPG-slagalica na poteze čiji leveli se nasumično generiraju.'

Ha, dobro je za početak...