DARK NEXUS ARENA

Warhammerom inspirirana moba uskoro dostupna svakome

20.11.2015 u 14:47

Bionic
Reading

Najavljena mnogima već davne veljače, Warhammer 40.000: Dark Nexus Arena na oduševljenje svih fanova konačno dolazi na Steamov Early Access

Radi se o zanimljivoj kombinaciji klasičnog gameplaya viđenog u popularnijim mobama kombiniranog s konceptom twin stick shootera, odnosno pucačine iz ptičje perspektive s asinkronim nišanjenjem i kretanjem. Inspirirana poznatim Games Workshopovim Warhammerom 40.000, ova igra planira vas strpati u čizme marinaca, orkova, eldara, taua i bog te pita čega još, koji se sukobljavaju unutar eldarske arene smrti.

Dark Nexus Arena je u fazi beta-testiranja još od svibnja te bi se na Steamu trebala pojaviti početkom idućeg mjeseca. Njegov glavni adut je odbacivanje nekih ortodoksnih pravila žanra poput 'staza' i 'tornjeva' te fokusiranje na timske bitke. Cilj je naime tri puta osvojiti neksus. Tko to napravi, pobijedio je.

Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena


Način na koji igra nastoji kompenzirati neke finese sofisticiranih moba je sama borba koja u potpunosti ovisi o skillshotovima, kao što smo i malo prije spomenuli. Komunikacija i dobra koordinacija bit će vaši najveći aduti u borbi, što otprilike garantira neviđenu količinu bijesa za svakog gejmera koji će Dark Nexus Arenu igrati sam.

Warhammer 40k: Dark Nexus Arena stiže na Early Access 9. prosinca. Više informacija o igri, kao i gomilu screenshotova, pronaći ćete na njenim službenim stranicama