ZADAR NA POLJUDU U 15.30 SATI

Bijeli moraju pobjedom otići na odmor

04.12.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Hajduk će na svom stadionu utakmicom protiv Zadra u 15.30 sati zatvoriti polusezonu. Nakon ispadanja iz Kupa, bijeli jednostavno moraju pobjedom otići na zimsku pauzu

Na svom Poljudu igrači trenera Krasimira Balakova zaključit će jesenski dio sezone utakmicom protiv Zadra. U Hajduku u ovom trenutku situacija nije nimalo blistava. Ispadanjem sredinom tjedna iz Kupa nestala je nada da će sezonu završiti s barem jednim trofejem.

Na sve to još se nadovezao nevjerojatni kiks sa retuširanim kalendarom za 2012. godinu gdje su maknuti stari grbovi s petokrakom, te sve glasnije špekulacije kako Balakov neće dočekati proljetni dio prvenstva.

U takvoj atmosferi Hajduk dočekuje desetoplasirani Zadar. Za igrače Hajduka nema prevelikog izbora, pobjeda je imperativ. Jer Split im puše za vratom i svakim prosutim bodom veća je mogućnost da bijeli na kraju polusezonu završe na trećem mjestu.

'Čeka nas jedna vrlo teška utakmica, koja nam dolazi u vrlo teškom trenutku, no mi je moramo po svaku cijenu dobiti i s tri boda zaključiti prvi dio sezone', rekao je trener Hajduka najavljujući ogled protiv Zadra te je ustvrdio da nema namjeru dati ostavku iako posljednji rezultati baš ne maze 'bijele'.

Zadrani su svjesni da je Hajduk favorit u ovoj utakmici, no nema predaje.

'Ovaj smo se tjedan dobro spremali, a imamo i neke svoje prilike koje ćemo nastojati iskoristiti. Bod bi bio jako veliko postignuće', kazao je Toni Pezo.