U STUDENOM

Black Ops 2 i na Wii U konzoli?

12.06.2012 u 07:19

Bionic
Reading

Nadolazeći Call of Duty najavljen je za PC, PS3 i Xbox 360, a prema upravo procurjelim informacijama igra bi se u studenom ove godine mogla pojaviti i na nadolazećoj Nintendovoj konzoli

Call of Duty: Black Ops 2 pompozno je najavljen početkom svibnja uz informaciju da će se igra tradicionalno pojaviti na PC, PS3 i Xbox 360 platformama. O dolasku na nadolazeću Wii U konzolu nije prozborena na riječ, pa čak ni na recentnom E3-u.

 

No, čini se da će ipak i vlasnici Wii U-a moći zaigrati Black Ops 2; u javnost su naime procurjele skenirane stranice Nintendo Gamer magazina na kojima je navedeno da će igra na tu platformu stići u studenom ove godine, baš kao i verzije za ostale tri platforme. Upravo u studenom bi se na tržištu trebala pojaviti i Wii U konzola.

 

Upravo Black Ops 2 mogao bi pružiti izvrstan vjetar u leđa nadolazećoj Nintendovoj konzoli koja će se upravo pojaviti na tržištu, baš kao i Assassin's Creed 3 koji bi se također na toj konzoli trebao pojaviti još ove godine.

 

Naravno, ovo su još uvijek nepotvrđene informacije, no službenu potvrdu od strane Activisiona kroz sljedećih nekoliko dana.

 

Na upravo završenom E3-u Activision je po prvi puta prezentirao i gameplay iz Black Ops 2. Nažalost, mnogobrojni će biti zadovoljni viđenim;