nije dao iskaz, ali...

Brat Filipa Zavadlava: Znam momke koji su me jučer napali

17.01.2020 u 10:02

Bionic
Reading

U Splitu se održava dokazno ročište u slučaju trostrukog ubojstva u naselju Varoš za koje je osumnjičen Filip Zavadlav. Na ročište je stigao Stanislav Zavadlav, brat osumnjičenog, koji je jučer napadnut, zbog čega ipak nije dao iskaz

Prilikom ulaska na ročište, Stanislav Zavadlav djelovao je vidno pretučeno, ispod oka je imao hematom. Ustvrdio je da poznaje napadače.

'Momci koji su to uradili, ja ih poznajem, neću govoriti koji su. Meni je još teža stvar što su tri mlada života izgubljena', rekao je novinarima.

  • +3
Split: Otac i brat Filipa Zavadlava na Županijskom sudu dali iskaz Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/PIXSELL

Glasnogovornik Županijskog suda u Splitu Damir Romac rekao je kako su otac i brat Filipa Zavadlava trebali danas dati izjavu, no zbog jučerašnjeg napada ustvrdili su da su pod stresom i da će se javiti sucu istrage u narednih tjedan dana.

Podsjetimo, u četvrtak poslijepodne Ana Čepić iz ureda glasnogovornice PU splitsko-dalmatinske policije potvrdila je Hini kako je jedan građanin policiji dojavio kako je Stanislav popodne napadnut u autobusu gradskog prijevoza, no kada je policija izišla na teren i razgovarala s vozačem autobusa on im je rekao da taj incident nije vidio, kao ni drugi ljudi koje su o tome pitali.

'Naši su ga djelatnici tražili, ali ga nisu našli, a kada su ga konačno dobili na mobitel potvrdio je da je napadnut, no o samom događaju nije želio govoriti. Odbio je i bilo kakvu pomoć. Praktički ga tražimo od događaja, no izgleda da se skriva', rekla je Čepić.