o milanoviću

Butković: Zorane, tebi je država ko jukebox, a kako te krenulo, mogao bi opet izvisiti

26.06.2024 u 15:16

Bionic
Reading

Na objavu kandidature predsjednika RH Zorana Milanovića za još jedan mandat na Pantovčaku reagirao je ministar prometa Oleg Butković, nastavivši time prepucavanje njih dvojice preko Facebooka

Zadnji put Butković je Milanovića 'bocnuo' na Facebooku 13. lipnja, prozvavši ga da je pobjegao od susreta jer ne želi odgovoriti na pitanja koja mu Butković već duže vrijeme postavlja. Nakon što je Milanović danas potvrdio ono što je bilo očekivano i nije nikakvo iznenađenje, da ide po još jedan mandat na Pantovčaku, Butković ga je odlučio opet prozvati.

'Dobar dan Zorane, pa što ja to čujem? Više ne želiš biti premijer nego sad opet želiš biti predsjednik. Tebi je država ko jukebox, služi samo za ispunjavanje tvojih želja. Kako te krenulo, mogao bi opet izvisiti.

P.S. I dalje bježiš od susreta sa mnom, da ne moraš odgovoriti na ona dva pitanja. Natjerat ćeš me da ti ih dođem na Pantovčak postaviti', napisao je Butković na Facebooku.

Butkovića se, inače, spominjalo kao potencijalnog predsjedničkog kandidata HDZ-a, pa nema sumnje da bi obojica, osim na medijskim sučeljavanjima, nastavili 'ratovati' na Facebooku tijekom predizborne kampanje.

  • +5
Oleg Butković u Puli Izvor: Pixsell / Autor: Sasa Miljevic / PIXSELL/PIXSELL
sve osim nogometa

Učitavanje...