HRVATSKI KUP

Cibalia šokirala Osijek, 'lokosi' u polufinalu

27.11.2012 u 18:50

Bionic
Reading

Nogometaši Cibalije i Lokomotive prvi su polufinalisti hrvatskog nogometnog Kupa

Cibalija je u uzvratnom susretu četvrtfinala na gostovanju pred 4.500 gledatelja pobijedila Osijek 3:1, a kako je prvi susret završio 1:1 Vinkovčani su izborili plasman u polufinale.

Cibalija je povela već u 50. sekundi utakmice nakon brze kontre golom Koledića. Osijek je izjednačio u 51. minuti, a strijelac je bio Lešković, no dvije minute kasnije gosti su ponovo poveli golom Puljića. Mladen Bartolović je u sudačkoj nadoknadi razriješio sve dvojbe postigavši treći pogodak za sastav iz Vinkovaca.

'Čast mi je da sam pobjedio kolegu Stanka Mršića kojeg iznimno cijenim, trenirao je i mene i držim ga za najboljeg hrvatskog trenera Nakon što sam tri puta igrao protiv Osijeka za KUP, napokon sam uspio i to sa pozicije glavnog trenera izbacio sam Osijek iz KUP natjecanja', istaknuo je trener Cibalije Miroslav Bojko na konferenciji za medije dodajući kako se posebno zahvaljuje igračima, cijelom stručnom stožeru posebno sportskom direktoru, ali i navijačima na podršci ekipi.

'Čestitam Cibaliji na pobjedi, bili su sretniji i spretniji', poručio je osječki strateg Stanko Mršić dodajući kako je umor djelomice kriv, ali i slaba koncentracija.

Lokomotiva je na stadionu Maksimir odigrala 0:0 protiv GOŠK-a, nakon što je u prvom susretu u Dubrovniku slavila 1:0.