PORAZ NA STARTU

Ćiro u svojem stilu: Borimo se za goli život

10.11.2012 u 09:32

Bionic
Reading

Zagreb nije uspio zaustaviti Hajduk. 'Bili' su u Kranjčevićevoj slavili 1:0, a prema viđenom jasno je kako novog stratega 'pjesnika Miroslava Blaževića čeka puno posla

Povratak u MAXtv prvu ligu Ćiro nije imao kako je priželjkivao. Odmah je na startu doživio poraz, no više zabrinjava nemoć njegovih igrača.

'Pobijedila nas je bolja momčad. Nemam zamjerki svojim igračima. Suparnik je od početka znao što hoće., nametnuo se, kontrolirao utakmicu. Mi se borimo za goli život, nadam se da ćemo ga i izboriti,' rekao je Ćiro kojeg su se u prvom dijelu sjetila i Torcida te ga počastila skandiranjem 'Ćiro ped…'.

'Trener svih trenera' u utakmici je napravio samo jednu zamjenu (Pelaić – Jurendić).

'Nemam na klupi nikoga tko bi mi donio neki impuls za kojim bi žudio. Sve što bih napravio, bilo bi gore po moju momčad,' objasnio je Blažević te se dotaknuo svojeg povratka.

'Krasno je vratiti se dok ne dođe utakmica koju izgubiš.

I još malo o Hajduku.

'Hajduk mi se jako dopao, oni su savršeno organizirani, njihova zadnja linija dominantna, u zraku apsolutno dominantna! Igrači selekcionirani po tradiciji Hajduka i njima predstoji ozbiljna budućnost. Svaka čast Hajduku.'