JURČIĆ I TUDOR ZADOVOLJNI

'Dinamo igra prvenstvo praktički odvojeno od ostatka lige!'

26.05.2013 u 20:22

Bionic
Reading

Treneri Dinama i Hajduka, Kruno Jurčić i Igor Tudor nisu bili nezadovoljni viđenim u velikom derbiju kojim je završila sezona MAXtv Prve lige

Dinamo je još jednom pobijedio Hajduk. Oslabljeni gosti očekivano su teško parirali 'modrima', koji su ih slomili u drugom poluvremenu i tako s velikih 20 bodova prednosti priveli sezonu MAXtv Prve lige kraju.

'Bilo je jako teško zadržati taj potrebni minimum koncentracije, no na kraju je sve ispalo dobro. Bilo je tu dosta taktičkih grešaka, ali nije vrijeme za velike analize. Ušli smo dobro u utakmicu, ali nismo ju uspjeli riješiti u prvih 10 minuta. Hajduk se vratio u igru iz prekida koji su nam rak rana, ali na kraju smo pobijedili. Mojim igračima kapa do poda,' izjavio je Kruno Jurčić nakon utakmice pa zadovoljno ustvrdio kako će Dinamo biti znatno pojačan sljedeće sezone:

'Već sada imamo gotovo riješenu situaciju. Popunili smo pozicije koje nam nedostaju i nadam se da će to biti lijepa popuna ekipe da bismo bili konkurentni u europskim natjecanjima.'

'Dinamo je priča za sebe, on igra prvenstvo praktički odvojeno od ostatka lige. Dosta smo im dobro parirali, imali i neke šanse, držali otvorenu utakmicu skoro do samog kraja. Ovo je bilo dobro, što se tiče rezultata i igre, no mi ne može parirati Dinamu, ni igrački ni financijski. Imaju igrače koji vrijede koliko cijela moja momčad, to sve govori,' kaže pak Igor Tudor i najavljuje:

'Ovo je bila velika škola za moje igrače, većina će ih biti u kadru sljedeće sezone. Nama treba veliki rad, pa da pokušamo sljedeće sezone biti bolji, što je naš cilj,' ustvrdio je strateg Hajduka koji priznaje da će biti teško pojačati momčad jer novaca nema, pa će se klub morati okrenuti slobodnim igračima bez ugovora.