ŠOK ZA 'MODRE'

Duje Čop izgubljen za Dinamo do kraja sezone

20.03.2013 u 15:35

Bionic
Reading

Loše vijesti stigle su od liječničke službe vezane uz Dinamovog napadača Duju Čopa koji će zbog ozljede leđa izgubiti cijelu ovu polusezonu

Duje je već propustio dvije posljednje utakmice zbog bolova u leđima, a iako prva magnetska rezonancija nije pokazala frakturu na ponovljenoj, nakon što se povukao edem, se vidjela stres fraktura.

'Ovoga puta se vidjela stres fraktura kralješka i on će šest tjedana morati nositi ortozu,' rekao je klupski liječnik Ivica Smodek.

Ortoza će mu reducirati pokrete donjeg dijela leđa kako bi se igrač što prije oporavio.

Tako trener vjerojatno ove sezone više neće moći računati na usluge Čopa koji je igrao u velikoj formi u nastavku prvenstva i bio glavna napadačka snaga 'modrih'.

Velika šteta i nesreća za Dinamo, ali i samog igrača koji se sada okreće mirovanju, a potom rehabilitaciji i što bržem i kvalitetnijem povratku na teren.

'Naravno da nam je ovo loša vijest jer Duje je već na pripremama pokazao koliko je bitan igrač za našu momčad, a u velikoj formi je nastavio i na natjecateljskim utakmicama. Ako ćemo tražiti nešto dobro u ovoj nesreći onda je to što će biti spreman za ljeto kada će nam, možemo to tako reći, biti najpotrebniji,' rekao je trener 'modrih' Krunoslav Jurčić.