NEKOLIKO POTENCIJALNIH HITOVA

Igre koje izlaze ovoga tjedna

20.06.2011 u 08:24

Bionic
Reading

Buka nastala oko E3-a gotovo je potpuno utihnula, a industrija videoigara opet je u punom pogonu, pa nam već ovoga tjedna stiže nekoliko potencijalnih hitova

Shadows of the Damned

 

Od tri ovotjedna potencijalna hita, najmanji koeficijent sigurno stavljamo na Shadows of the Damned. Naime, jednostavno ne vidimo kako bi išta u vezi s ovom igrom moglo poći krivim putem. U nedavnoj najavi detaljno smo opisali o kakvom se potencijalu radi, a dodatnu garanciju daje nam i provjerena ekipa zaslužna za neke od najslavnijih japanskih franšiza. Damnedu predviđamo svijetlu budućnost i ništa manje od toga.

 

Igra izlazi upravo danas, na platformama PS3 i Xbox 360.

 

 

 

F.E.A.R. 3

 

Iliti F.3.A.R. novi je izdanak paranormalne FPS franšize koju je proslavio uspješan prvijenac, dok je nastavak dobio nešto slabije ocjene. Treći dio trebao bi vratiti staru slavu serijalu, no moramo priznati da ne vidimo kako bi se to moglo dogoditi. F.E.A.R. 3 ne nudi apsolutno ništa novo ni inovativno zbog čega bi se posebno istaknuo na tržištu zatrpanom najrazličitijim naslovima. No, ne treba suditi unaprijed, a i čini nam se da bi multiplayer mogao biti skroz kul.

 

Više o igri saznajte u najavi Brune Lipeja.

 

 

 

 

Dungeon Siege III

 

Povijest franšize Dungeon Siege seže sve do 2002. godine kada su Microsoft i Gas Powered Games odlučili na tržište izbaciti novi akcijski RPG naslov koji je pokupio relativno solidne ocjene, a nazivalo ga se i Diablo killerom. Dungeon Siege ipak to nije bio, no franšiza je još i poboljšana drugim nastavkom. Za treći dio igru je od Gas Powered Gamesa preuzeo sveprisutni Obsidian Entertainment. Prema dostupnim informacijama onih koji su igru već isprobali, DS3 bi mogao biti još jedan Obsidianov promašaj jer je igra navodno poglupljena do boli i neigrivosti. No, s druge strane, od akcijskog RPG-a baš i ne možemo očekivati neku veliku filozofiju. Bilo kako bilo, igru ćemo moći zaigrati već sutra na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

 

Ovoga tjedna izlaze i: The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, Gods & Heroes: Rome Rising, Cars 2: The Video Game, ArmA II: Reinforcements...