GOTOVININ OPTIMIZAM

'Imamo sve, uživajmo u tome i stvarajmo još bolje!'

24.11.2012 u 10:55

Bionic
Reading

Svečani doček generala Ante Gotovine u Zadru započeo je prijemom kod župana Stipe Zrilića. U Dom županije Gotovina je stigao u pratnji prijatelja Željka Dilbera i odvjetnika Luke Mišetića, a prijemu su nazočili svi gradonačelnici i načelnici gradova i općina Zadarske županije

Domaćin Stipe Zrilić u pozdravnoj riječi poželio je generalu Gotovini sretan povratak u Domovinu i na slobodu.

'Sloboda je najveći ures ljudske duše, bitna oznaka čovjekove prirode i njegova dostojanstva. Kako onda osuditi onoga koji ustane protiv neprijatelja, boreći se za slobodu svoje djece, obitelji, domovine, a za svoju slobodu borili ste se dostojanstveno', kazao je Zrilić.

Gotovina je i ovoga puta bio okrenut budućnosti. Zračio je optimizmom.

'Posljednjih sam dana izuzetno sretan. Gledam lijepi Zagreb koji je još ljepši, gledam autocestu... Dolazim na more i vidim te gradove i općine kako se razvijaju. Stvarno, imamo sve što nam je potrebno i trebamo samo gledati naprijed i uživati u tome te stvarati još bolje i bolje za naše buduće naraštaje. To je ispred nas, hvala Bogu', poručio je general.

Župan Zrilić je u ime Zadarske županije Gotovini poklonio knjigu 'Hrvatska pisana riječ' autora Stjepana Dujmovića i Josipa Bratulića te grafiku 'Gradovi Zadarske županije' Josipa Zankija.