SEKS SKANDAL U CRNOJ GORI

Intimni video iz ureda bivšeg ministra na YouTubeu

27.03.2013 u 20:23

Bionic
Reading

Na YouTubeu su objavljene snimke iz kabineta crnogorskog političara Miroslava Ivaniševića, predsjednika Senata Državne revizije te bivšeg potpredsjednika crnogorske vlade i ministra financija. Na obje snimke Ivanišević je u kabinetu s nepoznatom ženom

Na prvom videu, objavljenom 16. ožujka, Ivanišević stoji u boksericama, potkošulji i čarapama. Nakon toga oblači košulju govoreći djevojci: 'Ti si se jedino izvukla zbog toga što nećeš da plaćaš, inače bi trebala da plaćaš.'

Zatim, dok zakopčava košulju, prilazi stolu i provjerava mobitel. Ženska osoba, nakon kraćeg vulgarnog dijaloga, govori mu: 'Zamisli ti sad što bi ja mogla da uradim s ovim', što navodi na sumnju da je Ivanišević znao da je ona njihov intimni odnos u kabinetu snimala.

Na drugoj snimci, objavljenoj dan kasnije, na početku se vidi odjeveni Ivanišević i noge djevojke. Nakon toga slika je zamračena, ali se čuje dijalog između njih, a potom i uzdasi. Dijalog između Ivaniševića i ženske osobe, čiji je identitet on potvrdio za crnogorske Vijesti, u najvećem dijelu je vulgaran.

Djevojka u jednom trenutku kaže: 'Debelo ću ti naplatiti ovaj seks.' Potom joj Ivanišević govori da bi bilo bolje da je došla taksijem, a ona mu odgovara: 'Ta kola si mi ti kupio'.

Ivanišević je Vijestima rekao da je snimka u njegovom kabinetu nastala 'izvan radnog vremena' i da ženska osoba koja je s njim u kabinetu snimku koristi kako bi nastavila s ucjenama.

Negirao je da je znao da se sve snima, pojašnjavajući da je na snimci s njim V. Đ. I. koja ga, kako je rekao, godinama reketira i protiv koje vodi sudski postupak za osporavanje očinstva.