NERVOZA UOČI RIJEKE

Kapetan modrih zabrinut: Vidio sam strah u očima suigrača!

14.02.2013 u 15:11

Bionic
Reading

Uoči vrlo važne utakmice MAXtv Prve lige između Dinama i Rijeke, koja se u Maksimiru igra u nedjelju u 18 sati, oglasio se kapetan Joe Šimunić

Naime, nakon blijede igre u Osijeku i poraza 2:1 jasno je kako Dinamo ne igra kako se očekivalo. Obzirom da u svega sedam dana Dinamo čeka domaća utakmica protiv Rijeke te gostovanje kod Hajduka nema sumnje kako se nemir uvukao u 'modru' svlačionicu.

'Više smo očekivali, naravno, nije to bilo dobro. Međutim, nitko ne može reći da se nismo trudili, da nismo htjeli', kratko je o gostovanju u Osijeku za Sportske novosti kazao Šimunić koji će dan nakon utakmice protiv Rijeke proslaviti 35. rođendan.

Kaže da se ne zamara kritika na svoj račun, ali ga brinu neki suigrači…

'Ako nekome treba alibi neka slobodno kaže: Joe je kriv za poraz. Za prvi, drugi, treći, deseti gol, sve je kriv Šimunić! Ja s tim nemam problema, ako je nekome tako lakše, neka mu bude. Ipak, moji suigrači, a i ne samo oni, moraju se znati nositi s kritikama. Tko to ne može, možda grubo zvuči, ali tome nije mjesto u Dinamu!', dodao je oštro Šimunić.

joe šimunić
Moji suigrači moraju se znati nositi s kritikama. Tko to ne može nije mu mjesto u Dinamu!...

No, ono što posebno zabrinjava je činjenica kako je Šimunić, kao vrlo iskusan igrač koji je u Bundesligi proveo punih 13 sezona, u očima nekih suigrača vidio – starh.

'Zabrinulo me to što sam na treningu dan poslije Osijeka u očima nekih suigrača vidio strah, pitaju se: 'Što ako izgubimo od Rijeke’? Strah je najgora stvar, ako ćemo se bojati nikad nećemo ništa napraviti.', kazao je Šimunić za Sportske novosti.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Osijek - Dinamo 2:1 (19. kolo, 2012/13)