'MODRI' NEMAJU PANIKU

Mamić: Hajduk će do ljeta bankrotirati

22.02.2012 u 09:13

Bionic
Reading

Nakon što je Zdravko Mamić najavio smanjivanje ugovora igračima odnosno plaćanje po učinku, u Dinamu je zavladalo nezadovoljstvo. No, do sastanka dviju strana još uvijek nije stiglo

Priče o ugovorima uskomešale su gornji dom Dinama. Čelnici kluba nezadovoljni su što se najavljuje jednostrano ukidanje dosadašnjih ugovora, oštro kresanje. To prije jer se i kod igrača zbog toga javila sumnja u korektne odnose.

Sve je to samo produbilo teoriju o udaljavanju Zdravka Mamića i uprave od svlačionice. Pogodovala je tome i činjenica da se gazda nije pojavio kod momčadi još od debakla s Lyonom, da nije bio nijedan dan na pripremama koje su dosad rijetko prolazile bez njega.

'Ne razumijem sve to, pa ništa se dogodilo nije. Naravno da razmišljamo o štednji, da je kriza i da se na nju ne možemo oglušiti. No, naši igrači imaju valjane ugovore i mi to poštujemo. Naravno da imamo u planu smanjiti troškove, ali ne jednostrano, razgovarat će se s igračima. Uostalom, Hrvatska ima važeći ugovor s Vatikanom, pa to ne znači da se o tom ugovoru ne može razgovarati', rekao je Mamić bliskim prijateljima a prenosi Večernji list.

Nastavio je Mamić na aktualnu temu.

'Nažalost, ostvaruje se sve što sam predvidio. I u kojem smjeru ide naš sport, da će HNL sa 16 klubova teško s tim brojem dočekati kraj sezone. Rekao sam i da će Hajduk do ljeta bankrotirati. Tada su me svi gledali u čudu. A vidite gdje smo sada'.

Došao je tek na susret s Istrom, a kako su plavi igrali, bolje da nije. No, iz krugova koji su mu bliski doznajemo da priča o rezanju ugovora nije zaživjela iako postoji kao ideja.