neugodna situacija

Mladi Jastreb se požalio Plenkoviću na svečanoj akademiji: Ja nisam smeće...

28.05.2024 u 23:11

Bionic
Reading

Prije početka same svečane akademije i proslave Dana Hrvatske vojske, došlo je do incidenta kada je Branko Borković, Mladi Jastreb, negodovao zbog mjesta na koje je bio smješten, pa se požalio i premijeru Plenkoviću.

"Ovo je sramota, sram vas bilo. Neće me vrijeđati ovako i ponižavati", rekao je Borković pa dodao: "Je l' uvijek tako morate raditi cirkus".

"Je li sve u redu? Ne? Di gdje je problem? Riješit ćemo sve. Ajde, nemojte sad", uključila se Iva Puljić Šego, Anušićeva posebna savjetnica, koja je pokušala smiriti Mladog Jastreba.

Kasnije se Borković rukovao s Plenkovićem ali se nastavio žaliti.

  • +28
Svečana akademija povodom Dana Hrvatske vojske Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Ja nisam smeće i ako se budu odnosili kao prema nekom smeću', kazao je Mladi jastreb premijeru, ali je opet uskočila Puljić Šego kazavši da je sve riješeno.

Plenkovića su istovremeno upitali što se dogodilo, a on je upitnog pogleda odgovorio: 'Mjesto, nešto'.

Na svečanoj akademiji u povodu Dana Hrvatske vojske u utorak je uručeno 150 nagrada i pohvala zaslužnim pripadnicima Oružanih snaga, dok su opremanje, modernizacija i tehnološki razvoj vojske navedeni kao imperativ koji nema alternativu.

Na svečanoj akademiji održanoj u Domu Hrvatske vojske "Zvonimir" predsjednik Republike Zoran Milanović, ministar obrane Ivan Anušić i načelnik Glavnog stožera Kundid podijelili su istaknutim pripadnicima Oružanih snaga ukupno 150 nagrada i pohvala. Također, 107 pripadnika Oružanih snaga promaknuto je u čin časnika, dok je njih 155 promaknuto u viši čin.

sve osim nogometa

Učitavanje...