'SINGLEPLAYER NEĆE PATITI'

Naughty Dog opravdava implementaciju multiplayera u 'The Last of Us'

12.12.2012 u 10:09

Bionic
Reading

Naughty Dog na Video Game Awardsu objavio je da će njihova nadolazeća igra imati i multiplayer komponentu što nije naišlo na najbolju reakciju publike

Sve do prije nekoliko dana mislilo se da je The Last of Us igra koja će imati isključivo singleplayer komponentu, a onda je Naughty Dog na prije nekoliko dana završenom Video Game Awardsu uzburkao duhove objavom da će igra imati i multiplayer.

 

Masa onih koji željno isčekuju ovu PlayStation 3 ekskluzivu i koji su redom obožavatelji Uncharted serijala na ovo nisu ostali ravnodušni. Fan baza naime pretpostavlja da će zbog implementacije multiplayera u posljednji čas patiti singleplayer i da na kraju ni jedan aspekt igre neće biti na razini na kojoj bi trebala biti jedna igra iz Naughty Dog-a.

 

Na kritike je pak odgovorio Arne Meyer, čovjek zadužen za odnose Naughty Dog-a s medijima: 'Na oba aspekta igre rade potpuno odvojeni studiji koji su potpuno posvećeni radu na singleplayeru i multiplayeru kako bi oba bila na očekivanoj razini. Imamo potpunu vjeru u to da će multiplayer funkcionirati kako smo i zamislili. (...) Želimo da sve naše igre budu najviše kvalitete i na tome iznimno naporno radimo.' – izjavio je Meyer i naglasio da vrijeme i novčana sredstva potrebna za razvoj multiplayera u igri nisu oduzeti od sredstava predviđenih za singleplayer komponentu.

 

Na Video Game Awardsu napokon je objavljen i datum izlaska igre koji će se dogoditi u svibnju, a uz to smo nakon podužeg mirovanja dobili i novi trailer;