LOS SANTOS IZ SVIH KUTEVA

Novi screenshotovi za Grand Theft Auto V

28.03.2013 u 07:12

Bionic
Reading

Rockstar je objavio pregršt novih screenshotova iz njihova nadolazećeg hita koji će se na tržištu pojaviti krajem ove godine

Rockstar nam je nakon podužeg zatišja još jednom odlučio prikazati Los Santos u njegovom punom sjaju. Radi se naime o gradu u kojemu će se odvijati radnja nove igre u Grand Theft Auto franšizi koja će imati čak tri protagonista o čemu pak više možete čitati u našoj iscrpnoj najavi.

 

U novoobjavljenim screenshotovima možemo vidjeti da će se dio gameplaya odvijati i podvodno što je svojevrsna novina u franšizi no zanimljivo je da će se dio gameplaya pod površinu oceana premjestiti i u novom Battlefieldu ali i Assassin's Creedu.

 

Grand Theft Auto V na tržištu se trebao pojaviti već u proljeće ove godine, no prije nekoliko mjeseci odgođen je za kraj godine, točnije – 17. studeni. Igra je zasad službeno najavljena za PS3 i Xbox 360 platforme, a iz Rockstara su objavili da razmišljaju i o portanju na PC i Wii U platforme. S obzirom da je sve izvjesnije da će se sljedeća generacija konzola na tržištu pojaviti krajem ove ili početkom sljedeće godine nećemo biti iznenađeni ako Rockstar igru odluči objaviti i na PlayStationu 4 i sljedećoj Microsoftovoj konzoli.

 

Bilo kako bilo, uživajte u novim screenshotovima iz nadolazećeg Grand Theft Auta;