NOVI POREDAK

Novi trailer za Wolfenstein

30.04.2014 u 06:31

Bionic
Reading

MachineGames daje nam mogućnost izbora: želite li se ili Nacistima prišuljati s leđa ili im uklizati s dvije noge sprijeda – odluka je na vama

Izlazak nove igre u Wolfenstein franšizi bliži je no što ste možda svjesni – 'The New Order' moći će se zaigrati već 20. svibnja i to na PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One platformama. Tim povodom MachineGames objavio je novi trailer za igru koji pokazuje da će se ona moći odigrati na dva načina – stealthom ili – totalnom makljažom. Moramo priznati da nam stealth izgleda krajnje neuvjerljivo, no – budimo iskreni – Wolfenstein nikada nije bio poznat kao stealth shooter.

 

 

Inspiracija preuzeta iz Tarantinovih 'Inglorious Basterds' više je i nego očita. Podsjećamo, 'The New Order', odigrava se u alternativnoj prošlosti, nekoliko godina nakon završetka Drugog svjetskog rata i to nakon što su u njemu pobijedili – Nacisti. Mi smo totalno zaintrigirani i nadamo se da će igra opravdati očekivanja, iako će 'The New Order' biti prva igra u franšizi na kojoj nije radio Id Software. Oni muku muče sa Doomom ali i – samima sobom.