TO JE NJEMU BITNO

Ostojić najavio dvostruku pobjedu u Zagrebu

29.04.2013 u 14:50

Bionic
Reading

Rajko Ostojić, kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba, prvi je od gradonačelničkih kandidata predao potpise podrške gradskom izbornom povjerenstvu. Pred zgradom Gradske uprave, pridružili su mu se predstavnici svih stranaka koje ga službeno podržavaju, kandidati za zamjenike gradonačelnika Igor Rađenović, Tomislav Stojak te predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić

Tijekom vikenda, u samo tri dana, Rajko Ostojić je za svoju kandidaturu prikupio i predao potpise 17155 Zagrepčanki i Zagrepčana.

– Želio bih se zahvaliti svim sugrađanima koji su i službeno potpisali podršku mojoj kandidaturi za gradonačelnika. Ponosan sam što smo u tako kratkom vremenskom roku skupili veliki broj potpisa što nam govori da imamo povjerenje građana na terenu. Svojim potpisom poručili su nam da im je bitno kakvog gradonačelnika imaju. Na nama ostaje da na njihovom povjerenju gradimo drugačiji, pošteniji i pravedniji Zagreb – istaknuo je Ostojić.

Ostojić je tom prilikom također izjavio kako je uvjeren u dvostruku pobjedu u Zagrebu, kako koalicijske liste za Gradsku skupštinu, tako i njega kao novog gradonačelnika.