POTRAGA ZA MAROJOM MOR

Pola sata prije ponoći izašla iz kuće i nestala

07.08.2013 u 16:05

Bionic
Reading

Marija Mor nestala je iz obiteljskog doma u Donjoj Dubravi prije pet dana i, usprkos opsežnoj potrazi, još nije pronađena, pa međimurska policija moli za pomoć

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da se udaljila od kuće u nepoznatom pravcu u petak, 2. kolovoza, oko 23.30 sati. Nestanak je u subotu prijavila njezina sestra i od tada su počele intenzivne mjere traganja. Tako je u ponedjeljak, 5. kolovoza, organizirano traženje u kojem su sudjelovali policijski službenici PU međimurske zajedno s pripadnicima Dobrovoljnih vatrogasnih društva iz Donje Dubrave, Svete Marije, Kotoribe i Donjeg Vidovca.

Pretraženo je gotovo cijelo područje i okolica Općine Donja Dubrava, ali nažalost bez uspjeha, izvijestili su iz PU međimurske u vezi s nestankom Marije Mor koja je u dobi od 61 godine, visine oko 160 cm, srednje tjelesne građe, prosjede kose, smeđih očiju, a na čelu ima madež.

U trenutku odlaska od kuće, kako napominje policija, bila je obučena u plavu majicu dugih rukava. Policija moli građane, ukoliko imaju bilo kakva saznanja vezana uz nestanak ženske osobe, da o tome obavijeste policiju na broj 192 ili na email: nestali@nestali.hr.