NIJE PIVO NEGO HRANA

Rijeka kao Dinamo, po džepu igrača ili izgon

03.10.2012 u 14:12

Bionic
Reading

Još se samo čeka službena potvrda, ali sve je jasnije kako je uprava riječkog prvoligaša odlučila kazniti igrače zbog posljednjih rezultata te neprimjerenog ponašanja

Na Kantridi je vladala euforija, padali su Hajduk, Slaven Belupo i Dinamo, ali ta idila je bila kratkog vijeka. Ispadanje u šesnaestini finala Kupa od trećeligaša Nedelišća (0:1) te uvjerljiv prvenstveni poraz u Vinkovcima (1:4) nagnali su vodstvo Rijeke da opali svoje nogometaše po džepu.

'Klupsko je vodstvo zbog narušavanja ugleda kluba u te dvije utakmice odlučilo sve sudionike, i igrače, i stručni stožer, kazniti novčano prema klupskom pravilniku,' rekao je sportski direktor Juričić, ali je ostala tajna koliko će 'krivci' platiti u klupsku blagajnu.

Rijeka nije samo odlučila slijediti Dinamo po novčanom kažnjavanju nego i izgonom igrača iz momčadi. Kako pišu SN javna tajna je kako je Jurica Vranješ završio svoju kratkotrajnu avanturu na Kantridi.

Naime, Rijeka je u klub dovela talijanskog stručnjaka za prehranu, ali riječki igrači su svejedno naručivali hranu izvana, čak i u autobus pred svima, a po svemu sudeći u tome je prednjačio Vranješ.

Tako je Dinamovac Domagoj Vida nastradao zbog pive zbog čega je na kraju morao platiti 50 tisuća eura kazne, a zbog neprimjerene hrane sada je nadrapao Vranješ koji će se rastati s riječkim prvoligašem s kojim je imao ugovor na dvije godine.