MGS IDE U HOLLYWOOD!

Službeno najavljen Metal Gear Solid film!

31.08.2012 u 11:48

Bionic
Reading

Uz jučer najavljenu potpuno novu Metal Gear Solid igru, Konami je najavio i film koji će biti snimljen prema jednoj od najslavnijih franšiza u gamingu

Metal Gear Solid: Ground Zeroes ime je igre koju je jučer na opće iznenađene prisutnih najavio Konami. Iako detalji o samoj igri još nisu poznati, pretpostavlja se da će igra biti open-world što će biti značajna promjena za franšizu.

 

Već godinama postoje glasine i o MGS filmu, a one su službeno potvrđene tek sada. Konami je odlučio snimiti film i cijeli projekt predan je u ruke Columbia Picturesa koji je opet – u vlasništvu Sonyja.

 

Osim toga, zasad nisu poznati baš nikakvi detalji osim toga da će producent biti Avi Arad.Inače, Metal gear Solid najavljivan je i 2008. godine i tada ga je trebao producirati Michael De Luca, no cijeli projekt na kraju je propao jer je studio u film želio uložiti manje novca no što je Konami želio da bude uloženo.

 

Sada se samo možemo nadati da ovo nije tek još jedan usputni hir i da će film zaista ubrzo krenuti u produkciju. I naravno, da ne završi kao prokleto loš Max Payne film.