bivši bandićevi ljudi

Sukob u zagrebačkoj Skupštini: Smrade jedan, razbit ću te. Gotov si!

10.10.2024 u 16:45

Bionic
Reading

Vinko Kojundžić, predsjednik Udruge Bolje možemo koja danas postaje stranka MB365 Idemo Delat! , izvijestio je da je danas u Skupštini Grada Zagreba došlo do sukoba Nenada Predovana i Ivice Lovrića

Kojundžić u priopćenju za medije tvrdi da se članu udruge Bolje možemo Nenadu Predovanu u lice unio Ivica Lovrić, dugogodišnji suradnik zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, te mu prijetio govoreći: "Govno jedno, razbit ću te", "Uništit ću te", "Smradu jedan", "Gotov si".

Sve to Lovrić je, tvrdi Kojundžić, rekao u prisustvu svjedoka Višnje Fortune i Dejana Kljajića, zastupnika u Skupštini grada Zagreba. Zbog fizičkih prijetnji Predovan se obratio policiji.

'Oštro osuđujemo fizički nasrtaj na bilo koga, a još više politički motivirano fizičko nasilje nad članom Bolje možemo te ćemo se i o ovom nemilom incidentu očitovati danas prije samog početka osnivačke skupštine BM365 Idemo delat!', naveo je Kojundžić.

Lovrić je pak u izjavi za Jutarnji list kazao kako to nije njegov vokabular.

"To nije moj vokabular. Neka me prijavi, ali valjda zna da je lažno prijavljivanje kazneno djelo. To je čista izmišljotina, a danas osnivaju tu neku smiješnu stranku pa im valjda treba reklama", rekao je Ivica Lovrić za Jutarnji komentirajući sukob u Gradskoj skupštini.