gosipin dolac

Thompson u Imotskom pred 22 tisuće ljudi, bez većih izgreda

08.08.2024 u 22:52

Bionic
Reading

Prvi samostalni koncert Marka Perkovića Thompsona nakon dvogodišnje stanke koji se u četvrtak navečer, pred oko 22 tisuće posjetitelja, održava na Gospinom Dolcu, prolazi bez većih izgreda, doznaje se u četvrtak navečer u splitskoj policiji

Prema procjeni policije, na koncertu je oko 22 tisuće posjetitelja, nadgleda ih veliki broj policajaca koji tijekom večeri nisu imali intervencije, niti su zabilježili veće izgrede.

  • +8
Thompsonov koncert u Imotskom Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic

"Djelujemo i postupamo po potrebi. Danas nisu zabilježeni neki veći problemi, a kada sve završi policija će o svemu izvijestiti javnost", rekla je Željka Radošević iz splitske policije.

Mediji koji izvještavaju iz Imotskog, navode kako je prije koncerta, u gradu, dio, mahom mlađih građana, pjevao i ustaške pjesme i nosio ustaška znakovlja.

Slično je bilo i prije koncerta koji su na istom mjestu, prije dva dana, održali Mate Bulić i Dražen Zečić, a gost im bio Marko Perković Thompson. Policija je rekla da obavlja potrebne provjere te će provesti kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja činjenica i daljnjeg postupanja.

Imotski uoči Thompsonovog koncerta Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic /Pixsell