ORIGINS

Trailer za Red Faction film

03.05.2011 u 09:04

Bionic
Reading

Red Faction jedna je od najlegendarnijih FPS franšiza koja je s godinama prošla u TPS, a vrlo skoro nam stiže i njen peti nastavak. No, to nije sve, jer upravo je javnosti predstavljen i prvi trailer za Red Factions film čija će se radnja odvijati između posljednjeg i nadolazećeg nastavka igraće franšize

Red Faction: Armageddon, posljednji nastavak u franšizi, na tržištu će se pojaviti 10. lipnja, a 4. lipnja na malim će se ekranima početi prikazivati film pod imenom Red Factions: Origins. 'Origins' da nije preplaćeni Hollywoodski blockbuster koji ćete moći gledati u kinu, već film snimljen za televiziju i to, kako se čini – prije svega za igrače.

 

Naime, 'Origins' će pokrivati i objasniti razdoblje sve od završetka 'Guerille' iz 2009. pa sve do početka nadolazećeg Armageddona. Već otprije poznato je da se između igara izmijenilo nekoliko generacija, no film će ipak tu rupu u povijesti objasniti na mnogo detaljniji način i to je sigurno nešto što će znati cijeniti pravi obožavatelji serijala.

 

Što se same radnje tiče, ona se vrti oko Jake Masona (Brian J. Smith), posljednjeg preživjelog Alecovog sina koji služi u Red Faction Militii te otkriva da je njegova sestra koja je oteta prije 12 godina – još živa. U isto vrijeme, na Marsu počne djelovati neprijatelj koji prijeti uništenjem Red Faction, a stvari postaju gore kada Jake saznaje da je upravo i njegova sestra koju traži na strani naprijatelja.

 

Ostalo ćete, naravno, vidjeti u samome filmu a kako će sve izgledati provjerite u prvom traileru: