NA ZENTI I MATEJUŠKI

U moru kod Splita pojavila se dva leša!

Bionic
Reading

Još jedan leš pronađen je u Splitu, i to drugi u razmaku od 10-tak sati. Ovoga puta more je jutros oko 6 sati izbacilo tijelo muške osobe na Matejuški

Kao ni u sinoćnjem slučaju sa Zente, nema naznaka da se radi o kaznenom djelu a naložena je obdukcija. Splitska policija je u utorak oko 20,30 sati dobila dojavu da u moru, na sikama ispred restorana 'Kalafatić' u splitskoj lučici Zenta pluta mrtvo tijelo nepoznate osobe.

Obzirom na to da je prije 20-ak dana vrlo blizu te lokacije, na lukobranu s vanjske strane lučice pronađeno raskomadano tijelo zasad još uvijek nepoznatog muškarca, policija je ovu dojavu shvatila vrlo ozbiljno te su odmah na teren izašli i brojni policijski istražitelji, ali i zamjenik Županijskog državnog odvjetnika Frane Bojčić.


No, prema prvim informacijama, ovaj put u pitanju nije žrtva nekog brutalnog zločina već se najvjerojatnije radi o samoubojici starom oko 60 godina s područja Splita.

Naime, tijelo nepoznatog muškarca koje je pronađeno na Zenti je, po prvim procjenama, upravo tih godina, a policija je tijekom utorka zaprimila dojavu obitelji muškarca da je nestao i koji je za sobom ostavio oproštajnu poruku u kojoj najavljuje suicid.

Iako 'na prvu' na tijelu nisu uočeni znakovi nasilja koji bi upućivali da ga je netko usmrtio, detalji same smrti nesretnog muškarca znat će se nakon obdukcije, piše Slobodna Dalmacija