produženi vikend

'Zagužvalo' se na cestama: Privremeno prekinut promet na A1

04.08.2024 u 14:18

Bionic
Reading

Iako je produženi vikend, već sada počela se stvarati gužva pred ulaskom u Zagreb. Najveći prometni pritisak je na A1, gdje je privremeno prekinut promet

Na autocesti A1 privremeno je prekinut promet u tunelu Sveti Rok u smjeru Dubrovnika, zbog povećane gustoće prometa i kolone vozila ispred tunela (zbog sigurnosnih razloga). Pred tunelom u smjeru mora kolona je oko 1 km, javlja HAK.

Povećana je gustoća prometa između Zagreba i Zadra u oba smjera; pred naplatama Lučko kolona je oko 3 km, a na Demerju oko 1 km, u smjeru mora na naplati Lučko nema dužih čekanja.

Na autocesti A3 pred naplatom Lipovac u smjeru istoka kolona je oko 1 km, a pred graničnim prijelazom Bajakovo kolona osobnih i teretnih vozila je oko 1 km.

Na A6 nalazi se vozilo u kvaru na autocesti A6 u ugibalištu u tunelu Javorova Kosa na kolniku u smjeru Rijeke. Promet se vodi po dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Na A7 povećana je gustoća prometa između Rupe i Šmrike u smjeru Krka, a na Krčkom mostu povećana je gustoća prometa u oba smjera.