1. listopada

Škoda objavila najavni video potpuno novog Elroqa: Najavljeni detalji svjetske premijere

25.09.2024 u 13:46

Bionic
Reading

Elroq je Škodin prvi potpuno električni model u strateški važnoj kategoriji kompaktnih SUV vozila – najvećem podsegmentu u Europi po volumenu

Škoda je danas objavila kratak najavni video potpuno novog modela Elroq, u kojem ističe ključne detalje vanjštine ovog kompaktnog SUV-a. Elroq, koji je prvi Škodin model koji ima novi dizajnerski jezik marke Modern Solid, proslavit će svoju svjetsku premijeru 1. listopada u 19:30 sati (CEST), uz prijenos uživo na Škodinim Instagram i TikTok kanalima. Otkrivanje će se održati na medijskoj kocki u središtu Praga.

Događaj će sadržavati posebnu medijsku kocku smještenu u središtu češke prijestolnice, gdje će javnost moći prvi put pogledati vozilo izbliza. Snimka premijere bit će dostupna na engleskom i češkom jeziku na Škoda Storyboardu i Škodinom YouTube kanalu.

Škoda objavila najavni video potpuno novog Elroqa Izvor: Promo fotografije / Autor: Škoda

Teaser predstavlja Elroqov novi Tech-Deck Face, koji ima svježa LED Matrix prednja svjetla i nova slova na poklopcu motora. Novi jezik dizajna Modern Solid kombinira robusnost, funkcionalnost i autentičnost, prenoseći osjećaj sigurnosti i snage.

Potpuno električni, Elroq je, prema Škodi, savršen suputnik i za avanture na otvorenom i za gradsku vožnju, zahvaljujući svom kompaktnom obliku i posebno malom radijusu okretanja.

Nedavno objavljene prve skice eksterijera Elroqa daju kratak pregled izvanrednog dizajna, uključujući novi prednji dio s natpisom Škoda, Tech-Deck Face i Matrix-LED prednja svjetla integrirana u naglašeni branik. Ostali vizualni detalji uključuju detalje u Unique Dark Chrome i novu za Elroq ekskluzivnu boju Timiano Green zelenu.

Inače, o Škodi Elroq smo pisali početkom srpnja, a riječe je o kompaktnom električnom SUV-u s dometom od 560 km. Sam model se smatra kao alternativa Škodi Karoqu.