na kvarneru

[FOTO] More u rujnu uopće ne zvuči kao loša ideja, a mi smo u srcu Crikvenice pronašli pet odličnih smještaja po povoljnim cijenama

04.09.2022 u 11:37

Bionic
Reading

Smještena u Kvarnerskom zaljevu, Crikvenica se diči 100 godina dugom turističkom tradicijom. Ako ste ljubitelji povijesti i kulturnih znamenitosti, sigurno će vas zanimati Pavlinski samostan, Muzej Grada Crikvenice koji dokumentira život Crikveničke rivijere od prapovijesti do danas. Također je u muzeju tijekom ljetnih mjeseci prilično živo jer se održavaju koncerti, izložbe i različite manifestacije

Najstarija i ujedno najposebnija je crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije, kao i crkve Svetog Antuna i Svete Jelene. Osim u kulturnim znamenitostima, možete uživati i u biciklizmu, ribolovu, tenisu, ronjenju, planinarenju, paraglidingu, jahanju na valovima te skijanju na vodi

Ističe u Crikvenici i Aquarium sa svojih 30 bazena u kojima je preko 100 vrsta riba iz Jadranskoga mora te preko 50 vrsta tropskih riba. Nekoliko je plaža koje vrijedi istaknuti: plaža Podvorska koja je ujedno najbolja plaža za pse na čitavom Jadranu, pješčana plaža Poli Mora, kao i plaže Rokan, Balustrada, Trsena, Polača i Internacional.

Na internetskoj stranici Booking.com pronašli smo nekoliko odličnih smještaja u samom srcu Crikvenice po odličnoj cijeni.

  • +14
Villa Mara Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Villa Mara / Booking.com

Villa Mara

Na 800 metara od plaže Podvorska u Crikvenici smještena je Villa Mara. Veliko dvorište, oprema za roštilj, opremljene kupaonice i kuhinje te bazen s ležaljkama samo su neki od razloga zašto ovdje odsjesti. Villa Mara smještena je u Crikvenici, u Primorsko-goranskoj županiji, 800 metara od plaže Podvorska, te nudi besplatan WiFi, opremu za roštilj, vrt i besplatno privatno parkiralište.

Ukupna ocjena prema recenzijama gostiju je visokih 8,9, a svoje je iskustvo opisao Kristian: 'Sve je čisto i uredno, domaćini jako ljubazni, bazen i terasa lijepo održavani, super pogled. Svakako preporučamo'.

  • +13
Apartmani Gojević Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Apartmani Gojević / Booking.com

Apartmani Gojević

Apartmani Gojević u Crikvenici može se pohvaliti prekrasnim pogledom na more i na grad. Kupaonica, kuhinja i blagovaonica su u potpunosti opremljene, a za ljetni roštilj na raspolaganju je sva oprema.

Ukupna ocjena prema recenzijam gostiju je 9,5, a David iz Mađarske istaknuo je što mu se najviše svidjelo: 'Jako lijepa lokacija, deset minuta pješke od blaže, s prekrasnom panoramom. Apartman je udoban i dobro opremljen, a vlasnici susretljivi, dragi i rado pomognu'.

  • +4
Apartmani prvi red do mora Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Apartmani prvi red do mora / Booking.com

Apartman prvi red do mora

Apartman prvi red do mora u Crikvenici pruža pogled na grad, a kao što i ime kaže, samo je nekoliko koraka od gradske plaže i 200 metara od plaže hotela International, te plaže Crni molo udaljene samo 400 metara. Smještaj buhvaća dvije spavaće sobe, kuhinju i blagovaonicu, koje su potpuno opremljene.

Ukupna ocjena prema recenzijama gostiju je 9,0, a iskustvo boravka sažela je Civcija: 'Apartman je savršen, prostran, na odličnoj lokaciji. Izuzetno smo zadovoljne. Osoblje je ljubazno. Sve preporuke'.

  • +4
Apartmani Skiljan Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Apartmani Skiljan / Booking.com

Apartmani Skiljan

Apartmani Skiljan smješteni su 150 metara od šljunčane i pješčane plaže u Crikvenici, a gostima nude smještaj opremljene kuhinje i kupaonice, te balkoon ili terasu. Ako želite dodatnu rekreaciju, u okolici možete uživati u vožnji bicikla, jahanju, plivanju i ribolovu.

Ukupna ocjena prema recenzijama gostiju je 9,4, a svoje iskustvo podijelila je Biljana: 'Apartman je bio uredan i čist, domaćini izuzetno pristupačni i ljubazni. Lokacija apartmana je super, praktički u samom centru i u isto vrijeme na svega par minuta hoda od plaže'.

  • +5
Holiday home Villa Bougainvillea Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Holiday home Villa Bougainvillea / Booking.com

Holiday home Villa Bougainvillea

Smještena u Crikvenici na samo 100 metara od gradske plaže i plaže International, Holiday home Villa Bougainvillea nudi sve potrebno za prekrasan odmor. Objekt je sagrađen još u 19. Stoljeću, ima balkon, dvije spavaće sobe i tri kupaonice te kuhinju, sve potpuno opremljeno, te pogled na vrt.

Ukupna ocjena prema recenzijama gostiju je visokih 9,8, a Guliano iz Austrije je sažeo dojmove u nekoliko rečenica: 'Kuća je lijepo uređena i ima prostrano i prekrasno dvorište. Lokacija je odlična, tik do centra grada, u blizini lijepih restorana i 15 minuta od pseće plaže, koja se posebno svidjela našem psu. Sigurno ćemo se vratiti!'