tehnički problemi

Na naplati Lučko u smjeru Zagreba kolone, preko Demerja promet obustavljen

01.09.2024 u 12:41

Bionic
Reading

Na naplati Lučko u smjeru Zagreba kolona pet kilometara, povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na pojedinim dionicama autocesta, uz kraća zaustavljanja u zonama naplatnih postaja, izvijestili su iz Hrvatskog-auto kluba poslije podneva

Preporuka vozačima je koristiti NP Lučko gdje se također može plaćati ENC uređajima zbog tehničknih poteškoća na NP Demerje promet je obustavljen, istaknuli su.

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na pojedinim dionicama autocesta, uz kraća zaustavljanja u zonama naplatnih postaja, tunela i odmorišta te na dionicama gdje je zbog radova privremena regulacija, Potreban je dodatan oprez i strpljenje.

Na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići povećana je gustoća u oba smjera, prometna nesreća je između čvorova Karlovac i Jastrebarsko u smjeru Zagreba, vozi se uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat. Na dionici Bosiljevo - Lučko u smjeru Zagreba vozi se u koloni u pokretu s povremenim zastojima, na prilazu NP Lučko u smjeru mora iz smjera Buzina kolona je duga oko dva kilometra, na naplati Lučko u smjeru Zagreba kolona je duga oko pet kilometara.

Kolona dva kilometra je na A2 Zagreb-Macelj, na naplatnoj postaji Trakošćan u smjeru Zagreba.

Na A6 Rijeka-Zagreb nema gužvi i zastoja. Na Istarskom ipsilonu kolona u smjeru Slovenije proteže se u dužini od tri kilometra, na tunelu Učka u smjeru Rijeke jedan kilometar, isto kao i na čvoru Matulji u smjeru Rijeke.

Kolona na krčkom mostu je u smjeru kopna kod Omišlja.