dugogodišnja povezanost s kupcima

Nova imidž kampanja PEVEX-a 'Stvarajmo uspomene zajedno'

09.09.2024 u 13:51

Bionic
Reading

PEVEX je lansirao novu imidž kampanju pod nazivom 'Stvarajmo uspomene zajedno', kojom tvrtka želi istaknuti svoju dugogodišnju povezanost s kupcima kroz važne životne trenutke

Kao vodeći trgovački lanac u Hrvatskoj, PEVEX ovom kampanjom nastoji naglasiti snagu i značaj svog brenda, prateći priču o odrastanju jednog dječaka koji kroz godine stvara uspomene za cijeli život.

Od njegovog rođenja do useljenja u vlastiti dom, PEVEX je prisutan u svakom važnom trenutku – bilo da se nešto popravlja, obnavlja ili stvara. Sve što je potrebno za dom nabavlja se u PEVEX-u.

Kampanja također prikazuje PEVEX-ovu ulogu u fazama osamostaljenja, simbolizirajući kontinuiranu podršku kroz različite životne izazove i promjene.

Real Grupa, kao full-service agencija, bila je ključni partner u osmišljavanju i realizaciji PEVEX kampanje, donoseći inovativna i kreativna rješenja koja su osigurala veću prepoznatljivost brenda na tržištu. Kroz blisku suradnju s PEVEX-om, vrhunski uhodani tim Real Grupe razvio je kreativni koncept koji je ne samo jasno komunicirao ključne poruke brenda, već je na autentičan i emotivan način uspio snažnije povezati brend s njegovom ciljnom publikom.

Emotivno nabijena kampanja ima za cilj podsjetiti kako gotovo svatko od nas posjeduje barem jedan proizvod iz PEVEX-a. Zahvaljujući širokom asortimanu i bogatoj ponudi, PEVEX je postao neizostavan dio svakog doma u Hrvatskoj.

PEVEX - stvarajmo uspomene zajedno Izvor: Društvene mreže