TRŽIŠTE RADA

Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

08.05.2024 u 14:42

Bionic
Reading

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike

Pozivamo sve koji žele da se prijave za najslađi posao, u Ledu! U potrazi su za Pomoćnim radnikom u proizvodnji u Zagrebu i Skladišnim radnicima u Zagrebu, Dugopolju i Rijeci! Ledo Plus d.o.o. je najveći proizvođač sladoleda i distributer smrznute hrane u Hrvatskoj. Njihov tim čini više od 1.000 predanih profesionalaca koji svaki dan osiguravaju da potrošači mogu uživati u najboljim sladoledima i smrznutoj hrani najviše moguće kvalitete. Zbog širenja poslovanja traže Skladišni radnik m/ž. Osoba bi se bavila utovarom i istovarom robe, održavanjem reda i higijenskih propisa te manipuliranjem robom u skladištu te kontroliranjem ambalaže. Od osobe se traži da ima NKV/SSS; radno iskustvo na sličnim poslovima te da je marljiva i pouzdana. Nude dodatak na plaću, mogućnost ostanka nakon sezone te bonus za odrađenu sezonu - 900€ neto. Lokacija rada je: Zagreb, Dugopolje, Rijeka. Želite li postati dio najslađeg tima, na oglas se možete prijaviti se do 24. svibnja.

Ledo traži osobu i na radnoj poziciji Pomoćni radnik u proizvodnji m/ž. Osoba bi se bavila pakiranjem i kontrolom proizvoda, pripremom i lijepljenjem ambalaže u proizvodnji te brinula o čistoći tehnološke linije. Treba imati NKV/SSS, spremnost na rad u tri smjene, a radno iskustvo na sličnim poslovima je prednost. Osoba bi imala mogućnost ostanka za stalno, dobila bi dodatke za smjenski rad; dodatak za topli obrok 100€, fiksni mjesečni dodatak i troškove prijevoza. Isto tako, osoba bi ostvarila i neto bonus za odrađenu sezonu 620€. Lokacija rada je Zagreb. Prijaviti se možete do 24. svibnja.

Servus d.o.o. - optike Anda je u potrazi za Prodavač/Optičar m/ž (Zagreb, Split, Osijek, Zadar). Traže osobu koja je entuzijast za modu i naočale i koja uživa u komunikaciji. Osoba bi se bavila prodajom sunčanog i dioptrijskog asortimana; savjetovala kupce, brinula o asortimanu i poslovnici, zaprimala i slagala robu, provodila inventuru, unapređivala prodaju te ostvarivala postavljene ciljeve prodaje. Od osobe se traži iskustvo rada u prodaji (poželjno optici), poznavanje engleskog jezika, znanje rada na računalu (MS Office), predanost i točnost te prepoznavanje potreba kupca. Nude iznad prosječna primanja, dinamičan rad u modernim prodajnim mjestima, božićnicu i uskrsnicu, popust za zaposlenike, slobodan dan za rođendan, stalno usavršavanje i edukacije te stimulaciju sukladno prodajnim rezultatima. Ako i ti želiš postati dio tima optike Anda, prijaviti se možeš do 17. svibnja.

Želite li raditi u stabilnoj i snažnoj međunarodnoj tvrtki? Oduvijek ste željeli biti dio uspješnog tima te svojim radom i rezultatima dati doprinos rastu i razvoju tvrtke? Pridružite se SPAR supermarket koji otvaraju u Ninu i traže osobu na radnoj poziciji Mesar m/ž. Osoba će se baviti obradom mesa, pripremom robe za pakiranje i izlaganje, pakiranje, slaganje, etiketiranje, održavanjem čistoće radnih stolova, pultova i strojeva. Zaposlenicima nude primanja više od 900€ neto + sezonske dodatke, plaćenu svaku minutu rada, uvećanu za noćni rad, rad nedjeljom ili prekovremeni rad. Isplaćuju božićnice, uskrsnice, regres, troškove prijevoza, omogućuju 2 slobodna dana tjedno, raspored rada dva tjedna unaprijed, slobodan dan za roditelje prvašića te mogućnost dodatnog usavršavanja. Ukoliko imaš KV ili SSS prehrambenog smjera, pouzdanost i predanost u radu prijavi se na oglas koji je aktivan do 17. svibnja.

Živa voda d.o.o. vodeća je kompanija na području RH u segmentu proizvodnje i distribucije koja uspješno posluje više od 20 godina. S ciljem jačanja tima i nastavka ekspanzije na tržištu u potrazi su za osobom koja će preuzeti poziciju Vozač - dostavljač (m/ž). Od osobe se očekuje da obavlja dostavu bidona vode od 18,9 L na području Zagreba, Rijeke, Splita i Zadra pravnim i fizičkim osobama; obavlja zamjenu i postavljanje aparata za vodu, odgovornost kod naplate te brigu za urednost i čistoću dostavnog vozila. Zaposlenik treba imati vozačku dozvolu B kategorije; dobru fizičku kondiciju, predanost u poslu i dobro poznavanje grada. Nude konkurentnu plaću uz dodatne isplate (božićnica, uskrsnica, regres); radno vrijeme od 07:00- 15:00; neradne vikende, potpore roditeljima te Ugovor o radu na određeno uz mogućnost stalnog zaposlenja. Prijaviti se možete do 13. svibnja.