TRŽIŠTE RADA

Tražite posao? Pogledajte tko zapošljava i kakvi su uvjeti

05.09.2024 u 10:44

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

Najveća i najuspješnija internacionalna kozmetička tvrtka u Hrvatskoj, LUSH manufaktura d.o.o., zbog rasta poslovanja u potrazi je za više djelatnika na različitim pozicijama: Pomoćni radnik u skladištu (m/ž), Djelatnik za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž), Skladištar - rukovatelj viličarem (m/ž). Ponuda uključuje redovan rad od ponedjeljka do petka, naknadu za topli obrok, naknadu za troškove prijevoza u iznosu stvarnih troškova, 50% popusta u LUSH trgovinama te pozitivno radno okruženje. Požuri i prijavi se do 24. rujna.

E.ON Digital Dialog d.o.o., jedan od najjačih operatora europskih energetskih mreža i infrastruktura, traži novog Savjetnika za klijente na njemačkom jeziku (m/ž/d). Bit ćeš prva osoba za kontakt E.ON klijentima iz Njemačke te ih savjetovati i informirati o uslugama i tarifama. Nude ti ugovor o radu na neodređeno vrijeme, atraktivnu plaću, naknadu za obrok i prijevoz te edukacije i podršku iskusnijih kolega. Javi im se najkasnije do 14. rujna.

ABS SISAK d.o.o. kao dio talijanske grupacije Danieli, globalnog predvodnika u izgradnji postrojenja za industriju čelika, zapošljava Voditelja elektro održavanja (m/ž) . Glavni zadaci će uključivati upravljanje osobljem odjela za elektro održavanje unutar pogona, osiguranje kontinuiteta proizvodnih aktivnosti te analizu uzroka kvarova. Nude ti siguran posao u rastućoj međunarodnoj kompaniji, organiziran topli obrok, uslugu održavanje radne odjeće, edukaciju u pogonu te timski rad i dinamičnu radnu okolinu. Pošalji prijavu najkasnije do 11. rujna.