ASTRO KOMPATIBILNOST

Koji znak može zadovoljiti seksualni nagon Strijelca?

21.12.2013 u 08:40

Bionic
Reading

Dobro seksualno slaganje sigurno je jedan od najvažnijih uvjeta za odabir partnera i ostvarenje kvalitetnog ljubavnog odnosa. Koliko vam je seks važan u vezi i životu? Kako se mijenja odnos ako vas partner ne zadovoljava? Svaki horoskopski znak ima drugačije zahtjeve i želje u krevetu. Pri odabiru nam uvelike može pomoći vodič kroz osnovne značajke slaganja zodijačkih znakova

Ovan i Strijelac

Strijelca će privući Ovnova nagla i divlja strana sklona riziku i pretjerivanju. Međutim, oboje su podjednako strastveni i izdržljivi unutar spavaće sobe. Seks će biti vrlo dinamičan i inovativan, a često će ga i prakticirati na neobičnim mjestima. Zato će se ovi partneri uvijek rado vraćati jedno drugome.

Bik i Strijelac

Ovo dvoje prvo će se zaljubiti, a tek onda shvatiti što ih je snašlo! Bik je očaran Strijelčevim nemirnim i avanturističkim duhom te samostalnošću, a Strijelca neizmjerno privlače Bikova senzualnost i erotičnost. No ubrzo će otkriti krupne razlike u životnim ritmovima i prioritetima. Biku naprosto ne treba toliko uzbuđenja u životu.

Blizanci i Strijelac

Blizanci misle da su Strijelci najbolji ljubavnici na svijetu i nikako ne mogu odoljeti njihovom seksepilu. S obzirom na to da Strijelci vole laskanje, brzo će se upustiti u osvajanje. Jedno će drugo razoružati svježim humorom te vrlo često završiti u krevetu na prvom spoju. Seks će biti vrlo eksperimentalan, nepredvidljiv i žestok.

Rak i Strijelac

Rak i Strijelac će seks za jednu noć najčešće pretvoriti u dugotrajnu i strastvenu vezu. Iako bitno različitih karaktera, u krevetu se dobro snalaze. Rak jako voli voditi ljubav te se prepušta dominantnijem Strijelcu koji voli istraživati i isprobavati nove stvari. No prije nego što pristane na sve novotarije Rak mora steći povjerenje i osjetiti se siguran.


Lav i Strijelac

Kada se ova dva moćna pojedinca udruže, malo što ih može zaustaviti. Samo je pitanje vremena kada će se njihovi plamenovi spojiti u sveopći požar. U spavaćoj sobi ili bilo gdje drugdje. Seks će biti vrlo uzbudljiv i pomalo nalik na borbu za opstanak. Oboje vole dominirati, što će im dodatno rasplamsati strasti.

Djevica i Strijelac

Strijelac obožava Djevičin intelekt i delikatnost, a ona njegovu putenost i nesputanost. Snažna privlačnost vrlo će se brzo pojaviti i zaposjesti seksualni i romantični plan. Djevica će se potpuno prepustiti poduzetnom Strijelcu i njegovim riskantnim zamislima pa će ljubav najčešće voditi na otvorenom.

Vaga i Strijelac

Strijelac je jedan od najstrastvenijih ljubavnika zodijaka. U spavaćoj sobi je glasan i pomalo agresivan, a seks s Vagom pretvara u cjelonoćnu avanturu. Vješt je u zavođenju i neuvijenom flertu pa osvaja Vagu intenzitetom i dozom nepredvidljivosti. Usred te bure emocija ona gubi kontrolu i prepušta mu se.

Škorpion i Strijelac

Strijelac će već pri prvom susretu osjetiti snažnu privlačnost prema Škorpionu. Pritom će se koristiti gotovo svim sredstvima zavođenja da bi došao do cilja. Kada to ostvari, Škorpion će se najvjerojatnije osjetiti iskorištenim. Strijelac je previše razigran i nepromišljen u ljubavi, a Škorpion je stabilan i osjećajan. Da bi ovaj odnos uspio, oboje će morati pristati na brojne kompromise.

Strijelac i Strijelac

Dva Strijelca će se odmah nagonski prepoznati i privući te bez puno razmišljanja upustiti u ludu avanturu. S obzirom na to da jedno u drugome potiču divlju i naglu stranu, najčešće se upuštaju u seks za jednu noć. Oboje su nezasitni u vođenju ljubavi pa ih rijetko tko može pratiti i ispuniti sva njihova očekivanja.

Jarac i Strijelac

Strijelac potpuno obara s nogu Jarca svojom spontanošću, silnim komplimentima i sitnim provokacijama. Strijelac će od početka bez zadrške, otvoreno i iskreno govoriti o seksualnim maštarijama i željama, što će zadiviti Jarca. Tako će on brzo, ali samo nakratko, otpustiti kočnice i prepustiti se tjelesnom užitku.

Vodenjak i Strijelac

Vodenjak i Strijelac vrlo će se lako upustiti u seksualnu avanturu koja se nerijetko pretvara u ozbiljnu ljubavnu vezu. U krevetu su oboje vrlo maštoviti i inovativni te se vole zabavljati. Strijelac će u spavaćoj sobi preuzeti potpunu dominaciju i prije nego što to Vodenjak uopće primijeti. Seks će biti živahan i prilično glasan.

Ribe i Strijelac

Privlačnost između Ribe i Strijelca toliko je jaka da joj nijedno od njih ne može odoljeti. Ribe će učiniti sve da zavedu Strijelca, a on će, opijen njezinim sanjarskim čarima, razmišljati samo o tome kako da je što prije odvede u krevet. Ovaj ljubavni par imat će vrlo sadržajan seksualni život jer će Riba bespogovorno pristati gotovo na sve.