NAŠLA SE DOBRA DUŠA

Spasila gay psa i nazvala ga Elton

02.02.2013 u 11:45

Bionic
Reading

(Ne)sretni mješanac buldoga završio je u željeznom kavezu nakon što je prijašnji vlasnik uočio da je životinja sklona općiti s muškim pripadnicima vlastite vrste. Trebao je biti eutanaziran

Stephanie Fryns ime je dobročiniteljice iz američkog grada Jackson koja je mješanca američkog buldoga usvojila iz šinteraja te ga tako spasila od sigurne smrti.

Nesretni pas završio je u željeznom kavezu nakon što je prijašnji vlasnik uočio da je životinja sklona općiti s muškim pripadnicima vlastite vrste, javlja Examiner.

Ta mu se spoznaja nimalo nije svidjela pa je psa predao šinterima u Tennesseeju. Kako se bližio trenutak kada je mješanac trebao biti eutanaziran, na Facebooku je pokrenuta akcija za njegovo udomljenje.

Bio je to posljednji pokušaj da mu se spasi život i, srećom, urodio je plodom samo nekoliko sati prije negoli je pas trebao primiti smrtonosnu injekciju.

Psa je udomila veterinarska tehničarka Stephanie te mu nadjenula ime Elton. Odvela ga je kući i upoznala s preostala četiri psa koja posjeduje.

Eltonovu sudbinu pratili su mnogi ljubitelji životinja, koji su na Facebooku osudili postupak bivšeg vlasnika. Istaknuli su da je homoseksualno ponašanje normalno kod životinja te da mnoge pribjegavaju skakanju na pripadnike istog spola kako bi tim činom pokazale dominaciju.