NIJE DA VAM PREPORUČUJEMO...

Eto što možete napraviti s uredskim stolcem i dvjema bocama dušika

23.03.2017 u 18:58

Bionic
Reading

Iako možda zvuči kao zabavna ideja, vjerujte nam - to nije tako. Štoviše, svesrdno vam predlažemo da ne pokušavate to kod kuće

Dakle, ideja je sljedeća: nabavite dvije boce pod pritiskom, zavarite ih uz uredski stolac, pronađite onog susjeda koji bi sve napravio za petnaest minuta slave - i to je to - imate scenarij koji će vas vjerojatno odvesti na sud ili još gore. Na sreću, zahvaljujući internetu imamo dovoljno ljudi koji su to spremni učiniti umjesto nas. 

Ta akrobacija dolazi iz Farmstrucka i AZN-a iz serije 'Street Outlaws' na Discovery Channelu. Iskreno, čini se da je najveći pothvat bio osigurati da stolac ne poleti s putnikom. Toliko je otišlo u taj segment eksperimenta da očito nije ostalo vremena za razmišljanje o temama poput 'kako zaustaviti stolac nakon što se počne vrtjeti'.

Jedan od dobrih razloga što ne biste to trebali unaprijediti i dodati nekoliko svojih ideja, stalna je prisutnost medicinskih tehničara na setu, koji su nakon ove snimke imali barem malo posla. 

Uostalom, ako vam je do luđački brze vrtnje, posjetite obližnji lunapark ili (kad nitko ne gleda) otiđite u obližnji park i na vrtuljku se vrtite dok ne ispraznite želudac.

Nitro uredski stolac - KONAČNO! Izvor: Društvene mreže / Autor: FarmtruckandAZN