POSEBAN ŠMEK

Ovaj recept za prženu slaninu, nadamo se, nikad nećete trebati

23.06.2017 u 08:45

Bionic
Reading

Neki ljudi ne mogu odoljeti prženoj slanini, neki špeku, a neki panceti. Bez obzira na to kako je zvali, životni uvjeti ponekad nam ne daju uživati u toj hrskavoj deliciji

Stvari su ponekad jednostavnije nego što nam se čine, a ono što nas ograničava nejčešće je naš um. Kad je termička obrada hrane u pitanju, izlazak iz okvira kuhinje obično podrazumijeva roštilj, a da tome ne mora biti tako, podsjeća nas ovaj praktični video.

Gdje god se nalazili i što god radili, u okolini vrlo često imamo neki izvor topline pa makar i cijev jurišne puške, a u područjima gdje su one trenutno aktivne, veći će problem biti pronaći sirovinu za ovu deliciju.

Mirisom i okusom baruta prožeta slanina vlasnicima pušaka, pretpostavljamo, ne predstavlja problem.