ZABOGA, ZAŠTO?

Pogledajte ovog hrkljuša: Youtuber si zacementirao glavu u mikrovalnoj!?

08.12.2017 u 13:26

Bionic
Reading

Kandidat za Darwinove nagrade (duhovit način kako reći da je netko toliko glup da sam pokušava eliminirati svoje gene kako ne bi ugrozio ostatak vrste) zacementirao si je glavu i samo mu je pravovremena intervencija vatrogasne službe spasila život

Svaki dan nam donosi nove razloge za smijeh, no ponekad nam to ne ostavlja sladak, već samo gorak okus u ustima. Internetska zvijezda na YouTube je stavila snimku kako si cementira glavu u mikrovalnoj pećnici.

Pitate se zašto bi to itko učinio? I mi se to pitamo! Ali, što je najgore – i sam glupan koji je to napravio se to pita!

Nakon što si je 22-godišnjak uz pomoć gipsane mase zarobio glavu u mikrovalnoj pećnici njegov ga je prijatelj sat i pol pokušavao spasiti. Na kraju je odustao i nazvao vatrogasce.

Spasitelji nisu bili oduševljeni što su morali rastavljati i trgati mikrovalnu pećnicu, a još manje kad su odvijačem morali trgati gips kako bi mladiću olakšali disanje, ponajviše jer su strahovali da mu ne ozlijede glavu.

Vatrogascima je trebalo sat vremena da oslobode glupana.

'Svi su nam se ispričavali, no ovo je nesumnjivo bio izlazak na teren koji nas je mogao onemogućiti da spasimo nekoga tko je u isto vrijeme doživio pravu nezgodu', iskreno je komentirao jedan od vatrogasaca.

Autor: YouTube