NAGRADNJAČE

Poklanjamo kape i plakate iz filma 'Phantom Boy'

04.10.2016 u 13:43

Bionic
Reading

Nakon izvrsno primljenih pretpremijernih projekcija u Puli, Motovunu i u sklopu jednog od najvećih svjetskih festivala animacije, zagrebačkog Animafesta, sada i na redovni repertoar hrvatskih kina dolazi biser francuske animacije – ‘Phantom Boy’

U ovoj uzbudljivoj, dirljivoj, nepredvidljivoj i duhovitoj priči, gledatelji se susreću s tajanstvenim zlikovcem koji je u računalni sustav ubacio opasni virus i prijeti da će New York ostati u mraku.

Za petama su mu znatiželjna novinarka Maja i policajac Alex, a priča postaje zanimljiva kad snage udruže s jedanaestogodišnjim Leom, koji ima vrlo posebne moći.

Zbog velikog interesa publike i približavanja ovog animiranog remek-djela i najmlađima, 'Phantom Boy' se sada u kinima prikazuje u sinkroniziranoj verziji. Odlične glumačke interpretacije Sandre Hrenar, Branka Smiljanića, Borisa Barberića, mladog Jana Penteka u ulozi Lea i mnogih drugih talentiranih glasova, svakako će vas nasmijati, ali i držati u napetosti sve do odjavne špice.

'Phantom Boy' je stvoren pod palicom čuvenog francuskog studija Folimage, a njegovi autori i redatelji su Alain Gagnol i Jean-Loup Felicioli. Za svoj prethodni dugometražni uradak – 'Mačka u Parizu' - dobili su nominaciju za Oscara.

Čitateljima tportala darujemo 2 poklon paketa (kapa+plakat) iz filma 'Phantom Boy', a dobitnici su Valter Srdoč i Draženka Juračić.