tenisice i suknja

Adidasove Sambe nose se i ove jeseni: Ovaj spoj stvoren je za prijelazno razdoblje

12.09.2024 u 19:50

Bionic
Reading

Stajling sastavljen od tenisica, suknje i kožne jakne odlična je opcija sve do najhladnijih dana, a posebno dobro izgleda kada birate najpopularnije sambice

Usprkos tome što iz mjeseca u mjesec stižu novi trendi modeli tenisica koji prijete srušiti Adidasove Sambe s pijedestala, omiljena obuća 2020-ih i dalje je prvi izbor zaljubljenica u modu.

U posljednje vrijeme puno je pozornosti privukla manekenka Emily Ratajkowski jer ne izlazi iz Puminih tenisica Speedcat, iznimno popularnih početkom 2000-ih, a koje, čini se, imaju sve potrebno da postanu 'nove Sambe'.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Pa ipak, fashionistice na Tjednu mode u New Yorku pokazale su nam da sambicama sigurno još nije odzvonilo, a jedan stajling istaknuo se kao odlična ideja za prijelazno razdoblje.

Kako nositi Adidasove tenisice Samba ove jeseni?

Naime fotoreporteri su zabilježili chic plavušu u savršenoj kombinaciji tenisica i suknje. Ova zaljubljenica u modu svoje bijele Sambe nosila je s midi suknjom A-kroja, rezanom na rubovima za cool look i s efektnim trakama od 'rezane' tkanine u poprečnim crtama.

Prljavobijela boja suknje besprijekorno je pristajala uz najpopularniji Adidasov model, a sve je vrhunski usklađeno s bluzom iste boje te minimalističkom kožnom jaknom kao stvorenom za prijelazno razdoblje.

Kako biste začinili ovakav stajling i podigli ga na višu modnu razinu, slijedite njezin primjer te ga nadopunite torbicom zmijskog printa i sunčanim naočalama.

  • +4
Adidas Samba Izvor: Promo fotografije / Autor: Adidas promo