VOLE IH I FRANCUSKINJE

Ako trebate investirati u jedan model čizama, onda su to ove

12.10.2024 u 07:28

  • +15

Street style: visoke čizme

Izvor: Profimedia / Autor: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Možda ste se pomalo već zaželjeli jesenskih stajlinga, a volite li visoke čizme, onda ste došli na svoje jer mjesece pred nama obilježit će upravo ovakvi modeli

Kad se radi o obući koju treba imati za hladnije mjesece, kožne čizme su komad bez kojeg se jednostavno ne može.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stilisti su jednoglasni u stavu da se na dobar bezvremenski par čizama uvijek možete osloniti kada želite podići cjelokupan izgled i baš svakoj kombinaciji dati chic završnicu.

Sad je već sasvim jasno da je vrijeme za to da svoje omiljene gležnjače ili modele koji sežu do pola lista stavite na dno ormarića za cipele.

Trendovi za ovu sezonu nalažu čizme koje dopiru do koljena, a podjednako su tražene i one klasične s petom, ali i robusnije varijante, poput svih inačica bajkerskih modela, jer vraćaju se u velikom stilu.

Taj se trend već neko vrijeme sramežljivo pojavljivao, a unazad nekoliko sezona je 'eksplodirao'.

Kelly Rutherford

Omiljena ikona stila s razlogom je odabrala ovaj kaput i čizme: Ovi modeli nose se godinama

Pogledaj galeriju

Ženstvene i chic

Takve su modele već prošetale najmoćnije fashionistice poput Kendall Jenner, Irine Shayk, Emily Ratajkowski, Hailey Bieber, Belle Hadid...

Efektne i vrlo ženstvene, ovakve čizme idealne su za kombinacije koje u prvi plan ističu noge, baš onako kako to ovih dana možemo vidjeti i na pariškim ulicama.

Francuskinje, čiji je stil vječna inspiracija za zaljubljenice u modu, obožavaju ovakve modele te ih s puno stila odvažno kombiniraju s minicama, kratkim hlačama, haljinama...

Pa ako niste još sigurni u koje jesenske komade trebate uložiti, nećete pogriješiti ovim chic čizmama jer će svakom looku dati zavodljivu vibru, a zasigurno neće samo tako nestati s modne scene.