UVIJEK DRUGAČIJA

Amal je za spoj s Georgeom Clooneyjem ostala dosljedna svom originalnom modnom izričaju

31.07.2018 u 14:14

Bionic
Reading

Jedan od najzgodnijih holivudskih parova, Amal i George Clooney uživaju na jezeru Como u Italiji, gdje slavni glumac posjeduje ljetnikovac. Upravo ondje je slavni par izmijenio bračne zavjete, a sad kad se holivudski zavodnik oporavio od prometne nesreće konačno mogu uživati u dugom i toplom ljetu. Par je slikan u šetnji prema popularnom restoranu, a lijepa Amal ponovno je oduševila izborom stajlinga za spoj sa suprugom

Omiljeni glumačko-odvjetnički par konačno je, poslije dužeg perioda izbivanja, snimljen u javnosti. Nakon što je doživio prometnu nesreću slavni glumac i njegova bolja polovica nisu se mogli vidjeti u javnosti, no fotografije snimljene u Clooneyjevom omiljenom ljetovalištu na jezeru Como otkrile su kako se holivudski zavodnik oporavio od nesreće koju je doživio na motoru.

Par je viđen u društvu prijatelja u šetnji prema čuvenom restoranu Villa D'Este, do kojeg su se prije toga dovezli brodom, a iako su paparazze vrlo brzo uočili, Clooneyju i lijepoj pravnici ništa nije moglo pokvariti romantični spoj. I dok je slavni glumac za večeru odabrao elegantno sivo odijelo krojeno po mjeri, koje najčešće odabire za posebne prigode i izlaske, Amal je ostala dosljedna svom originalnom modnom izričaju.

  • +3
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Lijepa pravnica za ljudska prava zablistala je u razigranoj tunici od svile na jedno rame s osebujnim ljetnim motivom - oldtajmerom koji se vozi uz drvored palmi, a riječ je o kreaciji iz Resort kolekcije za 2019. godinu modne kuće Monse, poznate po originalnom i upečatljivom dizajnu.

Asimetrična tunika s pripadajućom maramom koja se veže oko vrata jedva je otkrila žute hlačice koje je Amal nosila ispod nje, a cjelokupan stajling upotpunila je elegantnim nude sandalama na punu petu, koje pristaju uz gotovo svaku odjevnu kombinaciju, a puna peta olakšava hodanje po nestabilnom šljunku kojim je posut put do poznatog restorana.

Decentno našminkana Amal, s kosom djelomično podignutom, u skladu s nesnosnim vrućinama koje ovih dana vladaju, nije skidala osmijeh s lica, čvrsto držeći za ruku svog odabranika, a holivudskom paru na večeri se pridružila i poznata britanska dizajnerica Stella McCartney, kojoj je pripala čast dizajnirati jednu od vjenčanica Meghan Markle.

  • +15
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia