A ŠTO JE S TENISOM?

Ana Ivanović razljutila fanove izazovnom naslovnicom

03.09.2016 u 14:00

Bionic
Reading

Srpska tenisačica Ana Ivanović u posljednje je vrijeme itekako angažirana u raznim modnim kapmanjama, krasi naslovnice modnih magazina, dijeli savjete od ljepoti, a i zaštitno je lice jedne poznate kozmetičke kuće. Ipak, čini se da bi njeni obožavatelji da se malo više posveti tenisu

Otkako se udala za njemačkog nogometaša Bastiana Schweinsteigera početkom ljeta u Veneciji, Ana Ivanović uživa u braku, ali i sklapa unosne poslove van teniskog terena.

To se izgleda ne sviđa nekim njezinim obožavateljima koji su na na Instagramu ostavili negativan komentar uz jednu njezinu fotografiju.


Zgodna Ana ponosno je objavila fotografiju jednog modnog magazina, čiju naslovnicu krasi, a negativ post uz nju sigurno joj nije drag. Naime, jedan od fanova joj je poručio: 'Igraj tenis malo za promjenu, ne sramoti se na terenu', a drugi se zapitao je li ona model ili tenisačica.

Summer Time Vibes! #ILoveSummer #Fashion #Style #BohoChic

Fotografiju objavljuje Ana Ivanovic (@anaivanovic)


Istina je da Ana nema sreće na terenu posljednjih mjeseci, posebno ako se gubici usporede s njezinim prijašnjim uspjesima, ali jednako tako se ne može poreći da joj futuristički look na naslovnici magazina Sport&Style ne stoji kao da je jedna od najbolje plaćenih i najpopularnijih manekenki.