ZGODNA LI JE

Antonija Blaće je bez konkurencije

22.05.2014 u 13:50

  • +22

Julius Meinl Poetry Cafe

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

U Kordunskoj ulici, u prostoru u kojem je godinama stanovala popularna Kinoteka, otvoren je Julius Meinl Poetry Cafe, lokal u kojem će svoje mjesto pronaći umjetnici i boemi

U lijepoj atosferi uživali su glumci Andrej Dojkić, Nera Stipičević, Nikša Kušelj, Marijana Mikulić, Kristina Krepela i Marija Borić, fotografkinja Mara Bratoš, književnica Sanja Pilić, glumica Katarina Baban i djevojke iz glazbenog dvojca Meritas

Voditeljica i domaćica otvaranja Poetry Cafea bila je poznata TV i radijska voditeljica Antonija Blaće koja je i sama uživala prostoru te opet oduševila svojim verbalnim vještinama, a i linijom. Lijepa Antonija još je jednom pokazala da je po šarmu i simpatičnosti bez konkurencije među voditeljicama.


Za glazbenu pratnju zadužen je bio Kristijan Beluhan, a odličnu monodramu 'Ispit savjesti' izveo je glumac Robert Kurbaša i nastupom oduševio sve okupljene.

Poetry Cafe planira i u budućnosti organizirati glazbena gostovanja, noći poezije s poznatim glumcima i umjetnicima te razna kulturna događanja na radost svih posjetitelja.