S MILANOM BANDIĆEM

Antonija Blaće radi u tramvaju

04.04.2014 u 15:49

  • +3

Prvi rođendan Prvog radija - Antonija Blaće i Frano Domitrović tramvajem povezli Milana Bandića i Slavka Linića

Izvor: Promo fotografije / Autor: Prvi radio

Bionic
Reading

Točno prije godinu dana, Prvi radio započeo je s emitiranjem na frekvencijama 93,6 i 104,5. Ovim povodom, svečanu atmosferu odlučili su prebaciti u ZET-ov tramvaj br. 1, pa su tako kormilo preuzeli voditelji Antonija Blaće i Frano Domitrović

Nevjerojatno je koga se sve ujutro može pronaći u popularnoj zagrebačkoj 'jedinici' pa su se tako do svog odredišta 'prošvercali' gradonačelnik Milan Bandić, ministar Linić, Davor Gobac i Iskra Jirsak.


Sve građane, koji su se od šest ujutro baš ovim tramvajem povezli relacijom Zapadni kolodvor – Borongaj, ekipa Prvog radija počastila je kartom, doručkom te hrpom iznenađenja i nagradama, a besplatne vožnje nastavljaju se do 18 sati poslijepodne uz uživo javljanje voditelja Prvog radija iz improviziranog studija u vagonu 'jedinice'.

Nekoliko putnika probudilo se ovog jutra veoma 'sretne ruke' pa su tako ispod svojih sjedala mogli pronaći ulaznice za koncerte Michaela Bublea, Psihomodo popa, Ultra Europe Festivala u Splitu te kazališnu predstavu u Teatru Exit.