olivia palermo

Balerinke koje se nose uz haljinu: Ove ravne cipele bit će najbolja alternativa štiklama

27.06.2024 u 08:49

Bionic
Reading

Tjedan visoke mode u Pariz je privukao niz poznatih lica i ljubitelja mode, a taj događaj nije propustila ni 'It' djevojka Olivia Palermo koja je i ovaj put privukla pažnju stajlingom. Ipak, efektna haljina pala je u drugi plan zbog hit balerinki

Njujorška influencerica i dizajnerica Olivia Palermo stigla je na Tjedan visoke mode u Parizu, a dobro je poznato da gdje god se pojavi servira sjajne stajline, a ni francuska prijestolnica nije bila izuzetak. Olivia je više puta dokazala da je istinska modna ikona, a njezini modni stajlinzi redovito izazivaju oduševljenje, baš kao i ovaj serviran u Parizu.

Dulji niz godina Olivia Palermo jedno je od najiščekivanijih imena na svakom Tjednu mode, a ovog puta put nije mogla propustiti najiščekivaniji modni događaj ljeta koji se odvija u Parizu. Među svim poznatim licima koja su stigla u francusku prijestolnicu, Olivia je bila jedna od najvećih inspiracija servirajući savršeni look za one koji žele udobnost bez odustajanja od elegancije.

  • +7
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tako je na reviju Giambattista Vallija na kojoj je predstavljena nova Haute Couture kolekcija za jesen/zimu 2025. stigla sa sjajnim balerinkama, modelom koji će zasigurno trijumfirati ove jeseni.

Kao velika modna stručnjakinja koja u toj industrijom radi više od desetljeća, Olivia savršeno dobro zna kako se prilagoditi vrhunskim trendovima koji su se pojavili na modnoj pisti i prilagoditi ih vlastitom stilu, stvarajući kombinacije iz snova. To je učinila i ovom prilikom kada se pojavila odjevena u prekrasnu haljinu puderasto ružičaste boje. S tankim naramenicama, vrlo izraženim V izrezom i remen trakom u struku iz kojeg se širi duga suknja od tila s otvorom na sredini, haljina je bila prava ljetna antazija! Naravno, dizajnirao ju je kreativni direktor talijanske kuće. No, ono što je posebno privuklo pažnju bio je izbor cipela.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Unatoč velikoj i zavidnoj kolekciji cipela s visokom petom, najglamuroznija 'it' djevojka odlučila se za ravan model cipela, specifično zašiljene balerinke okupane srebrnim sjajem i sjajnim aplikacijama na vrhu. Odličan i vrlo chic izbor za one koje se ne žele odreći sofisticiranosti zbog udobnosti.

A jedno je sigurno: ako je Olivia uključila ove balerinke u svoj sjajan look i to Tjednu visoke mode, svjedočimo novom trendu na pomolu. Stajling je upotpunila dugim maksi naušnicama izrađenim od kristala različitih veličina te originalnu krutu torbicu u metalik zlatnom izgledu, amblematski komad Giambattiste Vallija koji simulira oblik kornjačinog oklopa koji se prodaje za 2250 eura.

  • +7
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia
sve osim nogometa

Učitavanje...