DOMINIRA U CRNOM

Barbara Kolar osvanula u vamp izdanju: Omiljenu voditeljicu ovakvu još nismo vidjeli

13.12.2020 u 19:15

Bionic
Reading

Nakon što je posljednjih mjeseci gledatelje pred malim ekranima uveseljavala ulogom voditeljice showa 'Zvijezde pjevaju', sa emitiranjem njegove finalne epizode Barbara Kolar, kako je sama izjavila, ponovno je postala 'obično jadno malo drvo u trenirci', no zahvaljujući snimanju editorijala, poznata voditeljica ponovno je uživala u čarima modnog glamura

S brojnim pratiteljima na Instagramu, Kolar je podijelila fotografije sa seta snimanja novog modnog editorijala osvanuvši u, za nju, pomalo netipičnom izdanju. Zahvaljujući modnoj stilistici Ani Nikačević, naša poznata radijska i televizijska voditeljica osvanula je u vamp izdanju kojim su dominirale visoke čizme od vinila.

Model čizmi u špic koji se sezao do bedara, Kolar je na snimanju nosila uz zavodljivu verziju male crne haljine, zahvaljujući kojom je ponovno došla do izražaja njezina nikad vitkija linija. Uz haljinu na jedno rame i s detaljem nalik plaštu, nosila je i statement model šešira uz blještavi par naušnica.

Kolar nikada nije skrivala činjenicu da se godinama borila s kilogramima i bila na raznim dijetama koje su joj, kako je sama priznala, bile pravo mučenje. Svojedobno je izjavila kako od 1. siječnja 2018. nije pojela ni zalogaj kruha, tjestenine ili slatkiša te da misli kako bi bi na njezinom mjestu većina ljudi već bila kost i koža.

Na račun svoje vitke linije voditeljica je najveću pozornost javnosti izazvala izdanjem u polufinalnoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' kada se na malim ekranima pojavila u crnoj haljini s dosad najdubljim dekolteom.

  • +4
Žiri i voditelji showa 'Zvijezde pjevaju' Izvor: HRT / Autor: Dario Njavro