najvila novi trend

Baš je chic: Ova haljina je tako lijepa da je vrijedi pogledati dva puta

03.05.2024 u 14:08

  • +8

Bella Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Bella Hadid obično ne ponavlja stajlinge, no ako joj neki trendi posebno zapadne za oko spremna je isfurati ga više puta, ali na drugačiji način. Ovog proljeća posebno za oko joj zapinju komadi s prizvukom 90-ih, a ova haljina zaslužuje da je dva puta pogledamo

Nekoliko dana ranije Bella Hadid prošetala je u capri hlačama i svojim od glave od pete Ferragamo lookom definitivno potvrdila povratak trenda koji neki jedva čekaju, a drugi preziru. Ipak, nisu samo capri hlače trend koji Bella priziva iz prošlosti. Ovog puta u fokusu je nešto ženstveniji i senzualni trend odijevanja komada koji podsjećaju na donje rublje.

Spremivši se za ručak s urednicima u čast njezine linije mirisa, Ôrebella, Bella Hadid odjenula je svoju drugu haljinu inspiriranu boudoirom u 24 sata. A ovaj model je bio spoj bijelog, čipkastog topa nalik korzetu i lepršave suknje s volanima.

Za ovaj stajling Bella je udružila snage sa stilisticom Molly Dickson, a dvojac je na svjetlo dana izvukao haljinu dizajnerskog brenda u usponu Rokha. Sam brend je osnovao bivši Céline dizajner Rok Hwang 2018., a marka sa sjedištem u Parizu specijalizirana je za dekonstruirane komade koji spajaju ženstvene tkanine s neočekivanim oblicima i teksturama. Ove godine Rokh je također sklopio suradnju s H&M-om.

Manekenka je haljinu spojila s vintage Chanel sandalama s remenčićima i zdepastom zlatnom ogrlicom s privjeskom. Dok je Rokhov stajling s piste obično eksperimentalan, haljina u Bellinoj izvedbi i u kombinaciji sa skromnom dodacima izgledala je prikladno za odmor na mondenom dijelu europske obale. negdje na europskoj obali.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Samo dan prije Bella je zablistala u vintage tamno-smeđoj haljini s korzetom, zahvaljujući Dioru. Haljina koja datira iz Diorove kolekcije za proljeće 2004., sadržavao je tanke ukrase od latica koji odgovaraju temi 'Vrt vremena' s Met Gale 2024.

Inače, trend nošenja odjevnih komada koji neodoljivo podsjećaju na donje rublje sve je popularniji s dolaskom proljeća, a ovaj trend vrlo je moćan u svijetu slavnih. Zvijezde od Doje Cat do Emily Ratajowski i Kendall Jenner nosile su topove i haljine inspirirane korzetima na crvenim tepisima, a ovaj trend sada je zavladao i uličnom modom.