PILAR DE ARCE

Baš priziva ljeto: Dugo nismo vidjeli ovako lijepu haljinu razigranog uzorka

29.05.2024 u 15:20

Bionic
Reading

Topliji mjeseci uvijek su u znaku lepršavih ženstvenih haljina, a bez obzira imate li 20 ili 60, fantastična su opcija za mnoge prigode

Ljeto samo što nije tu, a chic cvjetna haljina koju nosi Pilar De Arce, španjolska 50 plus modna ikona, pun je pogodak.

Svoje nadahnute modne kombinacije slaže s nevjerojatnom lakoćom iznova potvrđujući da i zrelije dame itekako imaju što pokazati kad se radi o modi.

Ova markantna brineta iz San Sebastiana slaba je na haljine pa često na Instagramu pokazuje svoje cool stajlinge koji uključuju duge modele.

Ovaj ženstveni i praktičan komad iz sezone u sezonu omiljeni je izbor mnogih zaljubljenica u modu jer je vrlo praktičan i ženstven te ga nije teško stilizirati.

PRINCEZA CAROLINE

Ova savršena cvjetna haljina svidjet će se ljubiteljicama ženstvenog stila

Pogledaj galeriju

Pilar već ima impresivnu kolekciju fantastičnih haljina, a sad je oduševila još jednom upečatljivom kreacijom i to u žuto-plavoj varijanti s puf rukavima i naglašenog struka. Ona ima i jednu posebnost: riječ je zapravo o odvojivom kratkom topu na preklop ispod kojeg je haljina bez rukava, što je, složit će se svi, baš cool za ljetne vrućine.

  • +5
Zarine haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kao i uvijek, chic Španjolka ovu je ludo dobru haljinu, idealnu za nadolazeću ljetnu sezonu, uspješno stilizirala efektnim smeđim mule natikačama od brušene kože s remenčićem i torbicom u tonu.

Nije zaboravila ni na upečatljiv nakit i naravno svoj omiljeni dodatak - sunčane naočale velikih okvira, kakve najradije nosi.

Za ovu modnu kombinaciju dobila je, očekivano, brojne pohvale i komplimente.